Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SCANDOMESTIC DWF1444WD Opvaskemaskine, FRITSTÅENDE

Produktdatablad

Opvaskemaskine

5704704019720
4.299,00 2.595,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
  • Beskrivelse

    Scandomestic DWF1444WD Opvaskemaskine, hvid


    Opvaskemaskinen er en FRITSTÅENDE model hvilket betyder, at den bliver leveret med beklædning på siderne og MED top plade så den kan stå frit i rummet, i modsætning til indbygningsmodellerne. Opvaskemaskinen har 7 programmer og AirDry for et bedre tørreresultat.

    Den øverste kurv kan justeres i højden, så vinglas også kan være i kurven. I den nederste kurv kan tallerkenrækkerne lægges ned, hvis du har brug for pladsen til store fade, skåle og gryder. Opvaskemaskinen er med bestikkurv.


    7 programmer, LED-display
    1-24H forsinket start
    Aqua stop, halv fyldning, ekstra tørring
    2 stativer, justerbar øverste kurv med fuldt udtræk og lejer
    Indikator for salt og afspændingsmiddel


    Opvaskemaskine har 7 programmer, heraf et 1/2-vask program. Med dette 1/2 vask program kan maskinen startes med selv små fyldninger og stadig vaske økonomisk op med det samme gode vaskeresultat.

    AirDry teknologi bruger naturlig luftstrøm til at afslutte tørring, hvilket giver et bedre tørre resultat. Processen er simpel, lågen åbner ca. 10 cm. ved programmets afslutning og lader luften cirkulere og give det gode tørreresultat. Det er muligt at anvende Air Dry med programmerne; Intensiv, Universal, Eco, Glas og 90 min. program.

    Udskudt start funktion: Med forsinket start funktion kan du gøre maskinen klar og tage hjemmefra, og komme hjem til rent service. Eller sætte den til at vaske op om natten, hvor strømmen kan være billigst. Du kan udskyde maskinens start med 1-24 timer, så programmet kører når det passer dig bedst.  

    Den øverste kurv kan justeres i højden, så vinglas også kan være i kurven. I den nederste kurv kan tallerkenrækkerne lægges ned, hvis du har brug for pladsen til store fade, skåle og gryder. I nederste kurv medfølger en bestikkurv, som kan anvendes med eller uden `låg´. Du kan derfor selv vælge om dit bestik skal vaskes ekstra grundigt, ved at placere det enkeltvis i de forudbestemte huller der er i `låget´, eller om du vil placere dit bestik i de store rum. Bestikkurven har 2 riller i bunden, den er derfor meget fleksibel at placere i nederste kurv.

    Med AquaStop forhindres, at der opstår vandskade som følge af utætheder i maskinen eller brud på tilløbsslangen.

    Produktmål, HxBxD: 845 x 598 x 600 mm
    Lydniveau: dB(A) 44
    Antal kuverter: 14
    Farve: Hvid

  • Specifikationer
    Farve
    • Hvid
    Energiklasse
    • D
    Kuvertantal
    • 14
  • Scandomestic DWF1444WD Opvaskemaskine, energiklasse D | Lindved El

Relaterede produkter