Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

LIEBHERR RBc 5220 Køleskab med BioFresh, 382 liter

Produktdatablad

Køleskab

4016803123491
12.499,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
  • Beskrivelse

    Liebherr RBc 5220 Køleskab, 382 l


    Fritstående køleskab fra Liebherr med BioFresh. I Fruit & Vegetable-skuffen, kan du opbevare dit friske grønt i længere tid. I BioFresh-skufferne kan selv følsomme fødevare holde sig friske i lang tid. Med en temperatur tæt på 0 °C, er kød - og mejeriprodukt-skuffen perfekt opbevaring for kød og frisk mælk. Her får du et flot hvidt køleskab i den bedste kvalitet.


    Fruit & Vegetable-skuffe
    Sprød salat eller jordbær: De mest følsomme fødevarer fortjener en særlig plads for at forblive friske i længere tid: BioFresh-skuffer. I en „Fruit & Vegetable-skuffe“ er temperaturen tæt på 0 °C. I forbindelse med den luftfugtighed, der hele tiden er på grund af den tætte lukning, har ikke indpakket frugt og grøntsager det særdeles godt. Du skal ikke indstille noget.

    DrySafe
    Du ønsker, at den sarte kalvefilet eller den friske mælk forbliver frisk så længe som muligt? Det sørger BioFresh-skufferne for: I et „DrySafe“ er der en temperatur tæt på 0 °C – ideelle opbevaringsbetingelser for selv de mest følsomme fødevarer. Og det bedste: Alt er indstillet perfekt til omgående brug fra fabrikken - for en længere friskhed.

    White
    Enkel og klassisk kvalitet: Med sin skinnende hvidlakerede overflade passer en Liebherr særlig godt ind i stilrene omgivelser – og er altid tidløs elegant og funktionel uanset tidens modeluner. Den hvide overflade er robust og nem at rengøre. Dermed holder din Liebherr sig lige så elegant som dig selv gennem mange år.

    Touch-Display
    Med berøring: Med touch-displayet kan du nemt og intuitivt betjene dit Liebherr. Alle funktionerne er placeret overskueligt på displayet. Med et let tryk med din finger kan du for eksempel nemt vælge funktionerne eller kontrollere dit køleskabs aktuelle temperatur.

    HÃ¥ndtagsfordybning
    Noget særligt og funktionel: Det er let at åbne apparatet takket være den vertikalt gennemgående og ergonomisk placerede håndtagsfordybning. Desuden passer det moderne og stilrene design perfekt i køkkendesignet uden greb.


    Energiklasse: C
    Farve: Hvid
    Højde / bredde / dybde: 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
    Volumen: 382 liter
    Støjniveau: 34 dB
    Betjening: Touch

  • Specifikationer
    Farve
    • Hvid
    Energiklasse
    • C
    Bredde cm
    • 59.70
    Højde cm
    • 185.50
  • Liebherr RBc 5220 Køleskab, energimærkning | Lindved El

Relaterede produkter