Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SIEMENS CT718L1B0 Indbygningskaffemaskine, sort

Produktdatablad

Kaffemaskiner

4242003895580
16.999,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
  • Beskrivelse

    Siemens CT718L1B0 Espressomaskine til indbygning


    Siemens iQ700 Fuldautomatisk indbygningskaffemaskine med et imponerende udvalg på op til 29 forskellige kaffespecialiteter, både direkte på apparatet og via Home Connect-appen.

    Er du til en klassisk espresso eller en mere kompleks drik? Med varm mælk, mælkeskum og varmt vand, kan du tilpasse dine drikke til perfektion, mens aromaSelect tilbyder tre forskellige aromaprofiler - mild, balanceret og karakteristisk.


    TFT-Touchdisplay Pro – stor farveberøringsskærm til praktisk brug.

    Siemens coffeeWorld, udforsk det store udvalg af internationale kaffespecialiteter med et enkelt stryg.

    Tre forskellige aromaprofiler at vælge imellem, alt efter din personlige smag - aromaSelect.

    Gem op til 30 individuelle kaffekreationer med Favoritter.

    autoMilk Clean - fuldautomatisk rensning og optimal hygejne.


    Komfort og brugervenlighed
    Det 6,8" TFT farvedisplay med touch- og slide-funktionalitet gør betjeningen enkel og intuitiv. Gem op til 30 personlige drikke som favoritter og tilpas kaffeudløbet til glas op til 150 mm i højden. Med oneTouch DoubleCup kan du lave to kopper med et enkelt tryk på en knap, og den aftagelige vandtank på 2,4 liter betyder mindre påfyldning og mere tid til at nyde din kaffe.


    Ydeevne og hygiejne
    Maskinens ceramDrive-kværn og kraftige vandpumpe med 19 bars tryk sikrer en jævn og velsmagende kaffeoplevelse. For at holde din maskine i topform er der funktioner som autoMilk Clean for automatisk damprensning efter hver drik og calc'nClean, der kombinerer afkalkning og rengøring. Den aftagelige bryggeenhed gør rengøring nem og hygiejnisk, og dele som drikkeudløb, drypbakke og dryppander kan nemt rengøres i opvaskemaskinen.


    Home Connect Integration
    Med fjernbetjening via Home Connect-appen kan du betjene din kaffemaskine overalt. Opret en coffeePlaylist, vælg dine drikke i den ønskede rækkefølge og få adgang til yderligere kaffe-know-how og softwareopdateringer. Home Connect prioriterer sikkerhed og tilbyder krypteret datatransfer og certificering af TÜV IT for at beskytte mod uønsket adgang.


    Diverse Funktioner
    Den integrerede 0,7 liters mælkebeholder og 500 grams bønnebeholder med aromabeskyttelseslåg sikrer friskhed og bekvemmelighed. Det oplyste kaffeudtag og bakke gør brugen nem, selv i svagt lys, og den justerbare malegrad giver dig mulighed for at tilpasse kaffens smag til præcis din præference. Med børnesikring kan du være sikker på, at maskinen er sikret mod utilsigtet brug.


    19 bars tryk
    Til hele kaffebønner
    2,4 liter vandtank
    Kaffekværn med justerbar malingsgrad
    Højdejusterbart kaffeudløb
    Integreret 0,7 liter mælkebeholder

Relaterede produkter